Cursuri

Cele 600 de femei participante la curs vor avea oportunitatea de a participa la doua programe de calificare gratuite oferite in cadrul proiectului: baby-sitter (cod COR 5133.1.1, calificare nivel 1) si ingrijitor batrani la domiciliu (cod COR 5133.1.2, calificare nivel 1).

Participantele vor fi certificate cu diplome de absolvire a programului de formare, recunoscute la nivel national, eliberate de ANC. Persoanele certificate din grupul ţintă vor primi la finalizarea cursurilor o subvenţie în valoare de 1068 lei/persoană, condiţionată de participarea persoanelor la orele de curs de teorie (120 de ore) şi practică (240 de ore) în afara orelor de program, cât şi de promovarea examenului aferent şi obţinerea certificatului de calificare. Participantele vor primi materiale necesare desfăşurării  instruirii  teoretice si practice.

Aducem la cunoștință participanților informații despre Apostila de la Haga. Apostila garantează recunoașterea oficială prin lege. Cu alte cuvinte, orice document cu apostila Conventiei de la Haga este automat recunoscut pentru folosirea fără alte cerințe în oricare dintre celelalte țări semnatare. Documentele românești legalizate cu Apostila Convenției de la Haga sunt recunoscute în oricare din tarile din lista pe care o găsiți aici: http://www.apostile.ro/supralegalizarea/state-membre-haga.